خرابکاری نطنز

خرابکاری نطنز محصول وادادگی و دیپلماسی التماسی دولت غرب‌گرا است

مهدی عسگری نماینده کرج در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی ( سه‌شنبه ۲۴ فروردین ) در نطق میان دستور، حوادثی چون خرابکاری نطنز را محصول وادادگی و دیپلماسی التماسی دولت غربگرا دانست و گفت: ما با مذاکره مخالف نیستیم اما تجربه تاریخی نشان می دهد تنها مذاکره ای ثمربخش است که از سر قدرت، عزت، حکمت انجام شود؛ دیپلماسی التماسی حرکت در کوچه بن بست است.

وی افزود: در دنیای لیبرال دموکراسی حق کسی که در موضع ضعف باشد با التماس نمی دهند؛ حق گرفتنی است همانطور که مولایمان فرمود حق جز با صلابت و جدیت به دست نمی آید؛ ما با مذاکره ای که منافع ملت را استیفا کند موافقیم اما مذاکره در سایه تهدید و تخریب چه مفهوم و نتیجه ای در بردارد.

نماینده کرج در مجلس بیان کرد: طبق حقوق بین الملل، اقدام علیه تاسیسات هسته ای کشورها ممنوع بوده و در زمره جنایت علیه بشریت است، آیا مسببان چنین جنایتی که مهره تروریسم هسته ای علیه دانشمندان و تاسیسات اتمی هستند قابل اعتماد برای مذاکره اند.

عسگری با تاکید بر اینکه در دنیای چپاول و سلطه جویی راهی جز تولید قدرت نداریم، گفت: قانون اقدام راهبردی برای رفع تحریم ها یکی از ابزارهای قدرت برای کشور بوده تا دست دولت را در مذاکرات پر کند اما دولت گویا جزو مصرف بی رویه قدرت، تدبیر دیگری ندارد؛ مجلس در این قانون بر لغو تمامی تحریم های ظالمانه تاکید کرده است اما مذاکرات وین به دنبال یک سطح حداقلی از لغو تحریم آن هم به صورت موقت، محدود و صوری است و این رویکرد به روشنی جنبه انتخاباتی و سیاسی دارد و دولت برجام با دستاورد تقریبا هیچ در این روزهای آخر به جای جبران مافات و عبرت از بدعهدی های طرف های غربی و آمریکایی به دنبال دوپینگ انتخاباتی از طریق گشایش های منطقه ای و رسانه ای است.

وی ادامه داد: ایران قوی نیاز به تولید قدرت دارد از جمله اقدامات این مسیر مانع زدایی و پشتیبانی از تولید، نگاه به درون و تقویت توان داخلی از طریق بهره برداری حداکثری از منابع، معادن و ظرفیت های بلااستفاده، توسعه ارتباط هوشمند با کشورهای همسایه، توجه به کشورهای محور مقاومت و غیرغربی و در یک جمله تمسک به مکتب شهید سلیمانی است.

** دولت با قیمت‌گذاری غیرواقعی مجبور به واردات ۵ میلیون تنی گندم در سال جاری خواهد شد

ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس نیز در نطق میان دستور خود،گفت:: دولت دوازدهم در ماه‌‎های پایانی خود قرار دارد، جناب آقای رئیس جمهور! هرچه بود تا به امروز گذشت؛ در حوزه سیاست خارجی، اعتماد به وعده دشمنان، اتکا به بیرون از کشور به جای درون، عدم استفاده از نظر صاحب نظران هزینه‌های زیادی به مردم و اقتصاد خانوار تحمیل کرده است. به همین دلیل توصیه می‌کنم در ایام پایانی به نظر کارشناسان توجه کنید.

وی ، افزود: از مصادیق عدم توجه به نظر کارشناسی، عدم توجه به نظر متخصصان در بحران کرونا است که افزایش بحران بیماری در کشور را به همراه داشت و مصداق دیگری نپذیرفتن نظر کارشناسان در خصوص قیمت محصولات اساسی کشاورزی مانند گندم و سویا است.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس خطاب به رئیس جمهور، گفت: چرا شما قیمت تمام شده محصولی مانند گندم و سویا که برای امنیت غذایی کشور مهم هستند را نمی‌پذیرید و دنبال خرید غیرواقعی و زیر قیمت محصول از کشاورزان هستید، چرا دولت حاضر است گندم و سویا را با چند برابر قیمت از خارج خریداری کند اما قیمت واقعی را به کشاورزان داخلی نپردازد.

صاداتی نژاد اضافه کرد: شاهد هستیم که کشاورزان مزارع گندم خود را به دامداران اجاره می‌دهند زیرا درآمدی بالاتر از برداشت و فروش محصول با قیمت ۴ هزار تومان به دولت دارد، این اقدام هشدار به دولت برای واردات گندم در سال ۱۴۰۰ است، امروز قیمت تمام شده گندم بر اساس بررسی‌های کارشناسی بین ۵ هزار تومان ۵۰۰ تا ۵ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام شده است، ضرورت دارد تا وزیر جهاد کشاورزی و اعضای شورای قیمت گذاری هرچه سریع‌تر قیمت جدید گندم را تصویب و نشان دهند که مدافع کشاورزان داخلی هستند.

نماینده کاشان در مجلس تصریح کرد: در صورت عدم موافقت با افزایش قیمت متناسب گندم در سال جاری باید ۵ میلیون تن واردات گندم داشته باشیم.

انتهای‌ پیام/